Min side / eForsyning

Log på eForsyning
Få let adgang til dine data 24 timer i døgnet

Med selvbetjeningsportalen eForsyning kan du som forbruger når som helst logge ind på din egen konto, hvor du bl.a. kan indtaste vandaflæsninger, hente årsopgørelser, se udvalgt korrespondance, budgetter og øvrige stamdata m.m.

For at logge ind skal du bruge dit forbrugernummer og din web-pinkode. Har du ikke disse oplysninger, kan du kontakte administrationen på Helsinge Vandværk. Husk ved login at du skal vælge Helsinge Vandværk som forsyning i listen. Hvis du ikke kan logge ind, så tjek at du har valgt den rigtige forsyning.

Du kan også vælge at logge ind med din e-mail adresse og et selvvalgt kodeord, men du vil altid kunne logge ind med dit forbrugernummer og din web-kode.

Har du brug for at holde øje med flere målere på flere ejendomme kan du få nem adgang til at se flere målere under samme login på vores app eForsyning. Det kræver blot at du har loginoplysningerne til den anden måler i hænde. Du tilknytter flere målere under menuen Mine oplysninger, når du er logget på vores eForsynings app. Bruger du eForsyning til både Helsinge Vandværk og Helsinge Fjernvarme kan du tilknytte dem samme login ligeledes under Mine oplysninger.

Vi anbefaler, at du i eForsyning indtaster din e-mailadresse og dit telefonnummer. Så har vi mulighed for hurtigt at komme i kontakt med dig.

Log på eForsyning

Download app til smartphone og tablet

Du har Helsinge Vandværk lige ved hånden ved at installere eForsyning som en app på din smartphone.

Første gang du bruger app’en, skal du vælge Helsinge Vandværk i listen af værker tilknyttet eForsyning.

 

           

eforsyning_app