Brug af Eyeonwater.com

Opdatering omkring Eyeonwater.com

Helsinge Vandværk er blevet gjort opmærksom på, at Privacy Shield som vores underleverandør Beacon benytter sig af, er blevet underkendt i EU. Som en konsekvens af det har vi anonymiseret navne og adresser i Eyeonwater.com portalen. Det er således kun kundenummer / målernummer som vises.  Vi kan på Helsinge Vandværk stadig holde øje med utætheder på din måler.

Derudover har vi stoppet for udlevering af koder til Eyeonwater.com. 

Vi er i dialog med vores leverandør og håber på en hurtig løsning.

 

Hvis du har fået opsat en elektronisk måler af mærket Badger Meter, har du mulighed for at følge din måler via internetportalen EyeOnWater.com. Her kan du se dit forbrug pr. time, sætte lækage alarm mv.

Link til EyeOnWater finder du her 

Yderligere information om EyeOnWater finder du her

Du har også altid mulighed for at aflæse din måler fysisk. Vejledning finder du her.